Ποιοι είμαστε;

Από παιδί λάτρευα τα ιδιαίτερα δώρα, αυτά που είχαν φαντασία, ομορφιά και διάρκεια στο χρόνο. Δεν ήθελα τα ακριβά, αλλά τα ποιοτικά! Είχα τεράστια αγάπη για τα τριαντάφυλλα και τα παραμύθια. Αγαπημένα μου ήταν η πεντάμορφη και το τέρας! Με αυτό το ερέθισμα ξεκίνησα τη δική μου επιχείρηση.

Το πρώτο προϊόν που κατασκευάσαμε 100% με τα χέρια μας ήταν γυάλες με τα “forever roses”. Δεν ήταν οι συνηθισμένες γυάλες που υπάρχουν στο εμπόριο και δεν θα είναι ποτέ. Οι γυάλες μας έχουν προσωπικότητα, ομορφιά, αντοχή και φαντασία. Μέσα τους μπορείτε να κρύψετε τη δική σας ιστορία, με αρχικά γράμματα, λέξεις, φράσεις ή στοιχεία από ξύλο και πλεξιγκλάς.

Και τώρα, ας μιλήσουμε για μία ακόμα υπηρεσία της εταιρείας μας. Χάραξη και κοπή σε ξύλο ή πλεξιγκλάς καθρέφτη με τη βοήθεια μηχανής laser, τελευταίας τεχνολογίας. Μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί stand με φωτισμό ή χωρίς, στοιχεία για μπομπονιέρες, ευχολόγια, κουτιά για βέρες, διαφημιστικά εταιρειών, κρεμάστρες για νυφικά κοστούμια, τα βαπτιστικά ρουχαλάκια, και συμβολικά δωράκια για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τους πελάτες σας.

Όλα αυτά είναι υπέροχα, αλλά μου έλειπε κάτι ακόμα. Κάτι λαμπερό, εντυπωσιακό, οικονομικό και ιδιαίτερο. Έτσι, στη συλλογή μας προστέθηκαν κοσμήματα από ατσάλι, ρολόγια για κάθε περίσταση και αρώματα τύπου με τρομερή διάρκεια και ένταση! Ελπίζω το ταξίδι σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα να σας συνεπάρει και να σας ευχαριστήσει. Καλώς ήρθατε στο xrxgifts!”

ΑΦΜ: 156271885
ΓΕΜΗ: 169573703000